Over Grip 4Sales
Hoe kunnen wij u helpen meer resultaten te halen uit uw verkoop? Dat is het uitgangsunt voor GRIP 4Sales.

Henk Stout besloot in 2008 tot het opzetten van dit bedrijf. Hij kwam telkens fundamenteel dezelfde problematiek tegen bij grote en bij kleine bedrijven. Goed bedoelde oplossingen zijn vaak te complex en worden niet gedragen door de organisatie. Teveel wordt er gedacht vanuit de theorie en te weing vanuit de praktische haalbaarheid. Te vaak staat de interne organisatie centraal en niet de klant. Het is een generiek probleem en in alle branches van toepassing.

Hij kwam en komt telkens weer dezelfde problemen tegen waarmee mensen die voor hun eigen acquisitie moeten zorgen of verkooporganisaties worstelen. Het ontbreekt vaak aan een gerichte aanpak en aan overzicht. GRIP 4Sales heeft zich ten doel gesteld praktische oplossingen te leveren voor verkoopvraagstukken in een busines-to business omgeving. Eenvoud, doelgericht en effectief zijn kernberippen voor elke oplossing van GRIP 4Sales. Het is slechts effectief als het ook in de praktijk haalbaar is voor uw organisatie. U staat centraal. Oplossingen ook waar mensen mee willen werken.

Naast oplossingen voor algemene en specifieke vraagstukken om de commerciële slagkracht van uzelf of uw organisatie te vergroten, levert GRIP 4Sales ook zelfontwikkelde software. Deze software is op dezelfde basis gemaakt.Forecast Tracker is het eerste rechttoe, rechtaan verkoopforecast en pijplijnmanagement tool voor ZZP-ers en professionele verkooporganisaties. Met Forecast Tracker kan iedereen die met acquisitie te maken heeft beter presteren.

Alle oplossingen van GRIP 4Sales zijn er op gericht om u te helpen en zijn "fun to use".

Wilt u weten hoe Forecast Tracker werkt, neem dan een tour.

Het gaat bij GRIP 4Sales simpelweg om het creëren van GRIP. Niet onze GRIP maar uw GRIP op:
  • uw verkoopproces
  • uw verkoopinspanning
  • uw verkoopkosten
  • uw prospect en klant
  • uw resultaat
  • uw forecast
  • uw omzet
  • uw winst
Bij GRIP 4Sales staat de verkoop en het verkoopproces centraal. Zonder verkoop is er geen omzet en heeft u geen klanten. Zonder verkoopproces heeft u geen grip op uw omzet en loopt u het risico op ontevreden klanten.

Wilt u meer weten over hoe u resultaten kunt verbeteren? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Probeer Forecast Tracker uit, de eerste maand gratis en maandelijks opzegbaar.